Recent events

02.06.2021

Ai4Valuen perustaja Katriina Valli palaa toimitusjohtajaksi

Ai4Valuen perustaja Katriina Valli palaa yrityksen toimitusjohtajaksi 1.6.2021 lähtien. Tehtäviä vuoden ajan hoitanut Hanna Kahanpää jättäytyy alkuperäisen suunnitelman mukaisesti pois ja jatkaa hallituksen jäsenenä ja osakkaana.

Yrityksen perustaja Katriina Valli avaa järjestelyn taustoja: ”Olen aina uskonut siihen että yrityksen eri elinkaaren vaiheissa tarvitaan erilaista osaamista. Hanna toi meille tarvittavaa järjestelmällisyyttä ja prosesseja mitä nuori yritys ensi vaiheen jälkeen tarvitsee. Nyt voin luottavaisin mielin jatkaa liiketoiminnan kasvattamista kun taustaprosessit ovat kunnossa. Olen erittäin kiitollinen, että Hanna on luottanut Ai4Valueen niin paljon että antoi arvokasta aikaansa ja panostaan yrityksemme kehittämiseen”

”Ai4Value on päässyt vuoden aikana hyvälle kasvu-uralle, olen siitä kovin iloinen. Tiimin onkin hyvä jatkaa tästä eteenpäin kohti tavoitteitaan eli kannattavaa kasvua ja merkittävää asemaa suomalaisten keinoäly-yritysten keskuudessa. Ai4Valuessa on pienestä koosta huolimatta valtava määrä keinoälyosaamista ja myös omia, vuosien aikana kehitettyjä keinoälytyökaluja. Näiden kaupallistamiseen uskon vahvasti”.

AI4Value tarjoaa yrityksille tekoälytyökaluja, joita käyttämällä asiakkaat hyötyvät tekoälypohjaisesta, automaattisesta tiedon käsittelystä. Yrityksen työkalut perustuvat algoritmeihin, joiden kehitystä on tehty jo yli 16 vuotta ja joiden tuotantokäyttö on jatkunut jo yli 10 vuotta. Erottavia tekijöitä Ai4Valuen ratkaisuissa on kieliriippumaton luonnollisen kielen analysointi ja nopeat toteutusaikataulut. Ai4Value tarjoaa lisäksi myös koneoppimisratkaisuja ja kuvantunnistusta.  Ai4Value tavoittelee huomattavaa kasvua lähivuosina ja merkittävää asemaa ensimmäisessä vaiheessa Suomen tekoälymarkkinoilla ja pian myös kansainvälisesti.