Recent events

21.09.2020

Ai4Valuen organisaatio kasvaa – Juhani Teeriniemi ja Merja Hepoaho mukaan tiimiin

Ai4Valuen tiimi on vahvistunut kesäkuukausien aikana kahdella osaajalla, kun organisaatioon ovat liittyneet Juhani Teeriniemi ja Merja Hepoaho. Yrityksen perustajalle, Katriina Vallille on todella tärkeää, että yrityksessä on paitsi huippuosaajat niin yrityksen työntekijöiden henkilökemiat toimivat. Nyt olemme tilanteessa, jossa meillä on erittäin osaava, toistensa – ja asiakkaiden – kanssa hyvin toimiva porukka ja uskomme sen välittyvän myös asiakkaillemme. Elämme arvojemme mukaisesti, kaikkia kunnioittaen ja laatua valvoen.

Lead developer -tehtävässä aloittaneen tekniikan tohtori Juhani Teeriniemen erityisosaamisaluetta on keinoälyä hyödyntävän ennakoinnin ja analytiikan ohjelmointi. Hänen yli 10 vuoden kokemus mallintamisesta sisältää sekä käytännön sovelluskehitystä että akateemista menetelmäkehitystä. Väitöskirjassaan Juhani kehitti koneoppimisalgoritmin seosmetallien ominaisuuksien mallintamiseen kvanttimekaanisilla menetelmillä. Myöhemmin Juhani on soveltanut koneoppimista ohjelmistorobotiikassa ja ohjelmistotestauksessa. Juhanilla on myös vankka kokemus kouluttamisesta. Hän on mm. kouluttanut Python-ohjelmointia Aalto-yliopistossa.

Kehittäjänä tiimissä toimivan Merja Hepoaho omaa osaamista ICT/Health tech puolelta ja on työskennellyt aikaisemmin mm. IBM:llä. Hänen kiinnostuksensa kohteita ja osaamisalueita ovat erityisesti koneoppiminen ja data-analytiikka sekä niihin liittyvä ohjelmistotekniikka.